Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • El passat dimecres, dia 14 de març, vam tenir l’oportunitat de rebre a l’aula de 3r d’ESO la visita d’un representant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra del barri de Morera, qui ens va donar informació molt important a l’hora de prendre algunes decisions durant l’etapa de l’adolescència que poden condicionar dràsticament el present i futur d’un adolescent.

   Així doncs, va ser una oportunitat molt educativa, orientadora i constructiva, en la que es va poder donar resposta a molts dubtes que es presenten a l’edat dels nostres estudiants.

   Per exemple, vam poder comprovar quines eren les conseqüències de beure alcohol, fumar tabac o prendre altres tipus de substàncies psicotròpiques i quin és el paper que representa la policia respecte als adolescents en aquests casos. Tanmateix, vam aprofitar aquesta visita per a poder conversar sobre quines són les conseqüències legals per a les persones que fan assetjament, tant a dins com fora del seu centre educatiu, i vam concloure que aquesta és una realitat que no hauria d’existir i que el respecte i la tolerància entre els éssers humans és bàsica per a poder construir una societat més unida, estable i productiva.

  20 de març de 2018

  per Óliver Jabato
  Tutor de 3r ESO D