Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Durant tota aquesta setmana, a l’escola celebrem la nostra, ja emblemàtica, “English week”. Aquest any,el destí d’aquest viatge cultural és South Africa, i ja tenim les maletes preparades, plenes d’idees, activitats i aspectes a descobrir en aquests cinc dies.

  Iniciarem aquest viatge “getting to know South Africa” començant pels aspectes més destacats de la seva cultura. Però a mesura que avanci la setmana anirem descobrint “the big 5”, aquells “cinc animals” més característics de South Africa. També treballarem una mica de geografia descobrint alguns dels “landscapes” d’aquest país que ens deixaran amb la boca oberta.

  Però no només això, també aprendrem quins són els esports que tenen més popularitat i realitzarem un concurs a l’aula. I fins i tot, farem una breu introducció pràctica i coneixerem algunes de les danses i músiques típiques del país.

  Així doncs, realitzarem activitats de tot tipus, contes, cançons, jocs, vídeos, manualitats, etc. Serà una setmana plena de moments interessants i divertits que conclouran amb un mosaic gegant on tots els alumnes d’Infantil i Primària cooperaran per construir la bandera sud-africana.

  Segur que aprenem d’allò més!

  Tsamina mina, eh eh, waka waka, eh eh 

  Welcome to South Africa!

  12 de març de 2018

  per Judith Miron
  Mestra de Primària.