Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • A l'escola fa uns dies que estem molt nerviosos. Sabeu per què? El Rei Carnestoltes està a punt d'arribar. Aquesta darrera setmana ja hem decorat les màscares per estar preparats, ja que, el rei Carnestoltes és el rei de la disbauxa i li encanta que fem bromes. Segur que ens haurem de posar barrets, que ens demanarà que ens equivoquem i ens posem una sabata de cada color, o fins i tot, que vinguem amb pijama a l'escola. 

  Però per seguir bé les consignes del Rei Carnestoltes, els alumnes d'Infantil han estat tota la setmana buscant una carta. I sabeu què? Divendres quan van entrar a les classes la van trobar! Van arribar a l’escola preguntant-se: On haurà amagat el rei Carnestoltes la carta? Sota una cadira? Dins d'un armari?

  Quina il·lusió! Els alumnes ja saben quina és la primera consigna que ens ha deixat el Carnestoltes! Però no només això durant aquesta setmana viurem molt moments, com per exemple, el dia de la truita, o la rueta del “Mare Nostrum”, en la qual veurem quines disfresses més originals ens han preparat els alumnes i les tutores d’Infantil.

  I sobre tot que ningú s’oblidi que tenim una cita amb el Rei Carnestoltes el Divendres a la “Gran Rua de Carnaval”, on tots els alumnes vindran disfressats de casa! El rei Carnestoltes estarà amagat entre els nens i nenes de l'escola, els mestres i les famílies. A veure qui el troba...

  Com diu la cançó:

  Ara arriba el carnestoltes
  tots sortim a passejar
  ens posem una disfressa
  per saltar, cantar i ballar.

  Tiro-liro, tiro-liro,
  tiro-liro, tiro-la.

  Quan arriba el carnestoltes
  tots sortim a passejar.

  Tiro-liro, tiro-liro
  tiro-liro, tiro-la.

  5 de febrer de 2018

  per Judith Miron
  Mestra de primària.