Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • L'Escola Arrels-Blanquerna posa de manifest un dels seus valors essencials -ser col·laborador- participant des de fa anys al Consell dels Infants de Badalona.Enguany, a més, està essent molt especial perquè els representants han rebut un encàrrec de la pròpia alcaldessa.

   

  Es tracta d'un projecte en el qual la participació activa dels nens i nenes és indispensable: repensar els parcs de la ciutat. A l'última trobada s'hi van presentar el Regidor i el tècnic d'Espais Públics de l'Ajuntament i van explicar quins eren els principals criteris a tenir en compte per fer les propostes. A més, la Blanca, que pertany a una cooperativa d'arquitectes, sociòlegs i urbanistes, assessorà als nostres infants en tot el treball que hagin de dur a terme.

   

  De moment, els alumnes de sisè ja han començat a expressar les seves idees. Tant la Maria com el Carlos i la Lucia transmeten d'allò més bé totes les inquietuds que volen traslladar a l'Ajuntament. La participació es un element clau en l'aprenentatge com a ciutadans. I ells són exemplars!

   

  Ah, i us podem avançar un petit secret: ja han votat el color del mocador de les Festes de Maig, i serà magenta!!

  29 de gener de 2018

  per Silvia Romero
  Mestra de primària.