Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Benvolgudes famílies,

  Com ja sabeu, uns dels trets més importants dins del nostre projecte d'escola és implementar l´ús dels idiomes, i un dels que més pes té dins del nostre currículum és l'Anglès.

  Ja fa uns anys que diferents cursos fan intercanvis amb escoles de diferents parts del món, com ara Hong Kong o Alemanya. Fa temps que amb els més petits volíem dur a terme un projecte similar, però sempre ens trobàvem amb alguns problemes per trobar escoles amb les quals poder fer-ho amb alumnes de CI però al final ho hem aconseguit.

  Fa temps que a través d'una xarxa social vaig trobar una mestra australiana que porta a terme projectes d'intercanvi arreu del món a través de l'art. A finals de cada curs, als passadissos de la seva escola a Perth, fa un mapa gegant i enganxen els dibuixos de tots aquells nens i nenes de diferents països, com Noruega o Anglaterra, amb els que fan intercanvis.

  Aquest curs els nostres petits de 2n de Primària participen en aquest nou repte. Durant aquest primer trimestre els hem mostrat algunes de les nostres tradicions a través de l'art, la Castanyada i el Nadal. Amb motiu d'aquesta darrera festa, hem preparat unes postals molt especials que hem enviat per correu i tot just acabem de rebre les que els nostres nous amics ens han enviat.

  A la classe estem preparant un mural molt especial per mostrar les postals rebudes. Les voleu veure? Us convidem a les nostres classes de 2n el diumenge per portes obertes!!!

  15 de desembre de 2017

  per Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà