Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Amb motiu de Santa Cecília, patrona de tots els músics, l’Escola celebra la “Setmana de la música”.

  Durant la setmana, totes les entrades i sortides dels més petits aniran acompanyades de música. També s’han programat diferents activitats musicals per tots els cursos i nivells des d’Educació Infantil fins a 4rt de l'ESO: balls, jocs, treballs manuals, treballs d’instrumentació i, sobretot, moltes cançons i petits concerts.

  D’acord amb l’eix comú d’enguany, Mare Nostrum, tots els alumnes de l Escola cantarem, durant aquests dies, la cançó Mediterráneo de J. M. Serrat en la versió que se’n va fer per al concert a favor dels refugiats.

  Durant la setmana:

  Educació Infantil oferirà un petit concert de cançons en anglès dirigit als més menuts de la nostra escola, els nens i nenes de la llar d’infants.

  Els cursos de 1r i 2n i 3r de Primària també oferiran un petit concert de cançons dirigit als nens i nenes de P-3, P-4 i P-5. 
  A Primària, 4t, 5è i 6è, cantarà i instrumentarà cançons de Nadal de països d’arreu del Mediterrani. També farà jocs a l’aula de TRIVIAL per equips, sobre temes i curiositats musicals.

  Els alumnes de Secundària ens sorprendran amb diferents actuacions musicals, entre les quals, un petit concert al carrer coincidint amb l’hora de sortida dels petits per tal que les famílies pugueu gaudir també de les seves interpretacions.

  Des de l’Àrea de Música desitgem amb molta il·lusió que gaudiu de totes aquestes activitats. VISCA SANTA CECÍLIA!

  21 de novembre de 2017

  per Maria Teresa Belmonte
  Mestra de mùsica