Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Durant aquest mes de novembre els nostres alumnes de l´ESO han realitzat les sortides de tardor. Totes les sortides van haver de ser aplaçades per l´amenaça constant de pluges pel dia inicialment previst (el passat 27 d´octubre).

  Finalment 1r d´ESO va poder sortir el 14 de novembre, cal dir que degut al canvi de dia ens vam veure obligats a canviar la visita, inicialment prevista a les Mines de Sal de Cardona, per una altra no menys interessant a les Mines Prehistòriques de Gavà. Aquesta sortida els va anar d’allò més bé, ja que van conèixer de ben a prop la vida durant el Neolític, període de la història que estudien a l’àrea de socials.

  2n d´ESO sortia el dia 7 de novembre a visitar el Monestir de Ripoll. Durant la sortida els alumnes van descobrir els inicis de l´escriptura i la cultura catalana medieval.

  Els alumnes de 3r d´ESO van visitar La Riera de la Font de l´Arç a Sant Hilari Sacalm el dia 8 de novembre. Allà van poder realitzar un detallat treball de camp, estudiant a fons aquest ecosistema i prenent consciència de la importància de cuidar el medi ambient.

  Finalment els alumnes de 4t d´ESO el dia 21 de novembre van visitar el Museu de la Colònia Vidal, a Puig-Reig, un dels grans exponents de les colònies tèxtils catalanes. Tots ells van prendre nota de com era la vida a les colònies, en quines condicions es treballava a les mines, els diferents tipus de carbó...

  Cal dir que totes les sortides van anar molt bé i que finalment el bon temps ens va acompanyar, no deixeu de mirar les fotos!

  26 de novembre de 2011

  per
  Escoles Arrels