Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Ja estem a la tardor! Un mes després de començar les classes és un bon moment per fer una sortida que ens permeti passar un dia tots junts fora de l’escola mentre posem en pràctica tot allò que hem estat treballant a l’aula.

  Amb aquestes sortides aconseguirem un aprenentatge més significatiu perquè podrem treballar els continguts escolars en contacte directe amb les fonts, per exemple, els alumnes del primer cicle de l’ESO faran sortides emmarcades en l’àmbit de les ciències socials: 1r visitarà la Muntanya de sal de Cardona (http://cardonaturisme.cat/ca/que-fer-hi/parc-cultural-muntanya-de-sal/) i 2n coneixerà el monestir de Ripoll (www.monestirderipoll.cat).

  L’àmbit acadèmic de la sortida de tercer d’ESO és el científic perquè dedicaran el dia a fer un estudi de la biodiversitat d’un rierol, analitzant l’aigua per descobrir-ne el grau de potabilitat.

  Per últim els alumnes del darrer curs de l’ESO, estudiaran un tema d’abast més tecnològic, les indústries del segle XIX, anant a visitar el museu de la Colònia Vidal a Puig-Reig (www.museucoloniavidal.org).

  23 d'octubre de 2017

  per Rosa Vázquez
  Tutora 2n ESO B