Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • El passat divendres 9 de juny les noies i els nois de 1ESO van anar a conéixer el el parc temàtic esportiu Open Camp, que es situa a l'Anella Olímpica de la ciutat de Barcelona.

  Tot i sortir amb una mica de pluja, vam arribar ja amb bon temps a la zona del Montjuïc i després de pujar totes aquelles escales, els alumnes van fer el seu merescut entrepà abans d'entrar al recinte de l'Estadi Olímpic.

  Un cop allà es van repartir en diversos grups que van anar canviant a mida que descobrien noves activitats per experimentar: des de la boxa, el tir a l'arc, les carreres d'obstacles i el ciclisme fins a una activitat pensada per experimentar la cursa com ho fan els paralímpics; en cadira de rodes! (mireu els videos).

  En boca d'alguns dels nostres estudiants, va ser una de les sortides que va despertar més interés de tot el curs. A més van tenir temps suficient per posar-se a prova en tot el que l'estadi oferia. I finalment (avisats estaven de que obririen la gana amb tant moviment) a la sortida van fer el segon entrepà del dia.

  Una bona manera de començar a parlar d'hàbits saludables és practicar esport, en primera persona. Ànims ara 1r ESO amb el crèdit de síntesi!

  14 de juny de 2017

  per Silvia Romero
  Professor de Secundària