Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • El dilluns, dia 8 de maig de 2017, va arribar el desitjat moment de donar inici a una de les activitats més icòniques i enriquidores de l’any escolar per als nostres alumnes: les colònies esportives.

  Es tractava d’una sortida de tres dies en la que els estudiants de 1r ESO, 2n ESO i 3r ESO podrien posar en pràctica molts dels coneixements i valors adquirits a la nostra escola al llarg del curs, a l’hora que realitzaven esport i establien vincles socials amb els altres membres de la comunitat educativa de Blanquerna i els nostres companys d’Esperança.

  D’aquesta forma, els nostres alumnes van poder realitzar diverses activitats com, per exemple, hípica, tir amb arc, escalada vertical, circuits d’enginy o conducció de quads i l’experiència no va poder ser millor, doncs tots ells van gaudir d’una oportunitat irrepetible per a emmagatzemar records i vivències que estem convençuts de que no oblidaran mai més.

  Finalment, cal dir que el personal de la casa de colònies va reconèixer el sublim comportament dels nostres estudiants i va felicitar-los per la seva implicació en tot moment, per la responsabilitat que van mostrar sempre i per la forma en la que van saber conviure durant tota l’estada a les seves instal·lacions; fet que ens omple d’orgull un cop més.

  Cert és que aquesta aventura ja s’ha acabat, però de ben segur que n’arribaran d’altres, tant o més educatives i enriquidores, que faran que els nostres alumnes guardin un meravellós record de la seva experiència educativa i formadora a Escoles Arrels Blanquerna.

   

   

   

  14 de maig de 2017

  per Óliver Jabato
  Professor de secundària