Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Un any més, la nostra escola participa al Consell dels Infants de Badalona, que enguany ha crescut un 40%, amb un total de 26 centres socioeducatius que en formen part. 

  Durant el curs hem estat treballat el bullying, tema que va sortir guanyador per majoria de votació entre els alumnes de cinquè i sisè de primària, i posteriorment a la votació del plenari a l'Ajuntament de Badalona, al novembre. 

  Aquest és el text que forma part del nostre informe d'enguany al CIB:

  A la nostra escola hem parlat sobre què es el bullying a partir d’un vídeo que hem vist a la classe. Hem fet un petit escrit sobre el que ens semblava que era i també una posada en comú de les nostres opinions i experiències.

  També la Fundació Càritas va venir a l’escola a fer-nos una conferència que es deia “Posa’t les piles!” i es tractava d’acostar-nos a les problemàtiques familiars i socials on els nens i nenes poden intervenir de manera activa i resolutiva en la prevenció de situacions de bullying.

  Finalment vam parlar sobre els valors de l’amistat, la generositat i tots els bons sentiments que ens fan ser companys. Vam dibuixar fulles, trèvols i flors i hem construït entre tots un arbre de la bona convivència amb les nostres virtuts.

  Com a escola integradora i integrada en el nostre entorn, la nostra participació ha estat una activitat enriquidora per les nostres representats: la Maria, la Nora i l'Aina, que ho han viscut en primera persona. Però també per tots els nens i nenes del cicle superior que han fet seva la reflexió sobre la convivència, tan necessària en el nostre dia a dia.

  8 de maig de 2017

  per Silvia Romero
  Mestra de Primària