Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • La llegenda de Sant Jordi, molt arrelada a Catalunya, va ser introduïda pels cavallers catalans que van participar en les Croades (expedicions que es feien per conquerir territoris, segles XI – XIII).

  Aquesta llegenda enllaça amb la tradició mediterrània de cavallers que s’enfronten al mal i el vencen.

  La festa de Sant Jordi té també altres vessants: la tradició de regalar roses a l’estimada i el costum de regalar llibres.

  Aquest dia els llibreters surten al carrer i omplen de parades de llibres molts llocs de la nostra ciutat: és un costum molt recent i prové del fet de fer coincidir la Festa del Llibre, establerta pel gremi dels llibreters de Barcelona i el dia de la mort d’un gran escriptor, Miguel de Cervantes, amb la diada de Sant Jordi.

  La tradició del dia de Sant Jordi de regalar roses a la dona estimada arrenca del S.XVII i es va començar a fer dins del pati del palau de la Generalitat. Aquesta fira era anomenada Fira dels Enamorats perquè era freqüentada per les parelles de promesos.

  El dia de Sant Jordi fa una olor, com cap altre, de roses...

  CELEBREM TOTS JUNTS a la nostra escola aquesta diada entre roses i llibres, demostrant l’amor que tenim cadascú de nosaltres envers els altres!

  Mares, pares, germans, germanes, avis, àvies... disposeu-vos a gaudir d’aquest dia!

  Els llibres i les roses són la mostra d’amor que dediquem a totes les persones que estimem...

  VISCA SANT JORDI! BONA DIADA A TOTS!!!!

   

  3 d'abril de 2017

  per Maria Josep Zango
  Tutora 5è C

 • Contingut relacionat
  No hi ha imatges relacionades amb aquesta notícia
 • Altres notícies a 5è, 6è i secundària

 • Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/escolesarrels.com/web/noticia.php on line 151