Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • El passat dissabte 25 de febrer, les nostres alumnes Maria Altemir (6è A Arrels Esperança) i Eire Cháves (6è D Arrels Blanquerna) van anar a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) de Barcelona a realitzar la prova territorial de la prova del concurs Fonix 2017.

  És el primer any que participem en aquest concurs d’anglès Interescolar amb l’objectiu de difondre l’ús de la llengua anglesa entre els escolars, a través d’una activitat lúdica amb finalitat didàctica i educativa.

  El concurs consta de 3 fases:

  1) Fase Local: tots els alumnes de 6è de les nostres escoles van fer la prova proposada per el concurs i els mestres especialistes d’anglès van encarregar-se de corregir-les per tal de seleccionar l’alumne amb més puntuació.

  2) Fase Territorial: les dos alumnes guanyadores de les dues escoles van fer la prova proposada per el concurs a Barcelona. El dia 3 d’abril ens donaran els resultats.

  3) Fase Final: en cas que les nostres alumnes estiguin entre els 6 alumnes de 6è amb més puntuació, es presentaran a la prova final proposada per el concurs el dia 29 d’abril.

  Des del nostre Projecte Educatiu de Centre volem promoure la difusió de l’ús i de l’aprenentatge de la llengua anglesa; creiem que participar en aquests concursos motiva als nostres alumnes a superar-se i és un indici de millora, així com de reconeixement i recompensa a l’esforç individual.

  27 de març de 2017

  per Clara Puig
  Cap d'estudis Infantil i Primària