Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Des d’Arrels-Esperança, el curs passat vam sol·licitar incorporar-nos al programa «Estancias profesionales» del Ministeri d’Educació, que potencia el plurilingüisme a l’entorn comunitari afavorint la mobilitat dels professors de diferents països europeus... L’objectiu del programa no és en cap cas una visita entre docents, sinó la visita d’un representant d’una escola europea a una altra d’un país diferent. El projecte ha d’implicar al conjunt de l’escola visitada on ha de tenir un impacte demostrable. El nostre projecte va ser acceptat i van passar a formar part de les escoles elegibles entre els docents d’arreu d’Europa que volen formar part del programa com a professors visitants.

  A finals del curs passat, vam rebre la notícia que havíem estat escollits per una professora francesa, Mélina Villagómez, actualment docent de llengua castellana a l’escola Belle Etoile de Martinica, que estarà formant part de la nostra comunitat educativa entre els dies 28 de febrer i 10 de març per conèixer de prop els trets propis de les nostres escoles i oferir-nos també la seva experiència educativa.

  Hem preparat un vídeo-memòria de la mestra, que juntament amb unt text i fotografies formaran part de la nostra participació al blog del programa. Podeu trobar el video al següent enllaç: https://youtu.be/miYHRZTrSjQ.

  14 de març de 2017

  per Joan Carles Sanz
  Departament de Llengües