Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Aquest any, per primer cop, s'ha celebrat una edició per a joves de la conegudíssima fira internacional Mobile World Congress: YOMO. Atès que un dels aspectes del nostre projecte pedagògic és l'ús de les noves tecnologies, l'escola Arrels-Blanquerna no hi podia faltar! El dimarts va ser un matí ple de curiositat...

  ...i també de cues! Moltes escoles esperàvem l'obertura de portes a les 9.30 a la Fira de Barcelona. Dins hi havia instal·lades grans empreses que havien muntat els seus espais amb diverses activitats, com ara: Hewlett Packard, que feia un taller sobre coneixement del color, SEAT, que donava l'oportunitat de viatjar a la realitat virtual i EduCaixa amb un assortiment de kits educatius per aprofundir en el concepte de Big Data. També es van fer veure diverses institucions: el Centre de Medicina Regenerativa, la UPC i l'Institut de Neurociències entre d'altres.

  Sigui com sigui, l'experiència de la fira al YOuth MObile va ser enriquidora per la diversitat de propostes que n'hi havia; des de les últimes versions de videojocs fins a les maquetes en fusta de sempre, passant pels jocs Arcade dels anys 80. La idea central: observar, descobrir, crear i fer ciència.

  2 de març de 2017

  per Silvia Romero
  Professora de Secundària