Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Pangea és un concurs matemàtic promogut al nostre país per Matemáticas Pangea España i que forma part d’una iniciativa internacional amb seu a Alemanya que pretén impulsar les ciències matemàtiques per damunt de les fronteres i en el nostre cas a nivell de tot l’Estat Espanyol.

   Per a l’Associació Pangea el més important és que els nois i noies s’ho passin bé aprenent que les matemàtiques són vitals per a la vida quotidiana i que ens envolten allà on anem. Al mateix temps desmitificar que només són una eina per a enginyers o investigadors.

  També és molt important saber que és un concurs basat en la participació i no pas en la competició. La motivació per veure fins on ets tu capaç d’arribar és l’objectiu que et mou a viure aquesta experiència matemàtica independentment del que faci la resta de participants. Alhora reforça la confiança en un mateix i en les seves pròpies capacitats.

  En properes dates començaran les fases classificatòries i nosaltres, els de quart de Primària, estem desitjosos de començar ja a viure’n l’experiència com en edicions anteriors.

  Gaudim de les matemàtiques!

   

   

   

  22 de febrer de 2017

  per Salvador Casajoana
  Tutor de 4t EP – D