Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • En ple Segle XXI, l’ús de les xarxes socials està completament regularitzat en tots els col·lectius socials i els adolescents no en són una excepció. No obstant, hi ha molta informació al respecte que els joves no coneixen i que és molt útil que assimilin quan abans millor.

  Per aquest motiu, el cos de Mossos d’Esquadra de Badalona es va personalitzar el passat 6 de febrer a les instal·lacions d’Escoles Arrels Blanquerna per a realitzar una xerrada en la que donarien tota mena de detalls de quines són les causes d’un ús indegut d’aquesta classe de plataformes digitals i, el que és més important, quines podrien ser les conseqüències legals que sorgirien després de mostrar un comportament que no sigui respectuós vers als altres membres de la societat.

  Tanmateix, va ser un moment pel record, doncs vam tenir la fortuna de rebre també al nostre centre a un equip de la Televisió de Badalona, que va immortalitzar aquesta meravellosa experiència, que els serà de gran ajut als nostres estudiants cada vegada que facin ús de les noves tecnologies.

   

   

   

   

   

  12 de febrer de 2017

  per Óliver Jabato
  Professor de secundària