Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • La nostra intenció com a escola i com a professionals de l’educació és fomentar el gust per la lectura i crear en els nens l’hàbit lector. Des de ben petits els hi inculquen la importància de la lectura i de la comprensió oral i escrita, base de la resta de disciplines que formen part del currículum pedagògic. La tasca dels professors és fer atractiu el procés lector i despertar en el nen i nena la curiositat per la lletra escrita en els seus diferents gèneres (narració, poesia, carta, notícia,...).

   És molt gratificant quan els nens i nenes de la classe després d’acabar la feina et demanen poder agafar llibres de la biblioteca, o bé poder llegir el llibre que s’estan llegint a casa i que amb tanta il·lusió el porten a la cartera per ensenyar als companys i a la mestra, demostrant així els seus avanços en la velocitat lectora, l’entonació i la comprensió, i poder compartir amb tothom de com és d’interessant el llibre que ens han regalat o que ens han prestat a la biblioteca.

   La lectura és una bona eina d’entreteniment, de coneixement i ens permet desenvolupar la creativitat i les relacions personals.

  Anima’t a llegir, segur que un llibre molt interessant t’està esperant!

   

   

  6 de febrer de 2017

  per Magda Espinosa
  Tutora de 2n. E.P