Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • A la classe de Psychomotricity els nens/es de P4 ens ho hem passat d’allò més bé treballant les nocions espacials; davant(in front of) i darrera (behind).

  En primer lloc hem fet la rutina que realitzem sempre quan baixem al gimnàs a fer Psychomotricity, que consisteix en passar-nos la pilota entre nosaltres dient el nom del nen a qui se li passa.

  Tot seguit hem començat amb les activitats, la teacher ens ha presentat unes imatges per tal que poguéssim veure on se situava l’objecte i que nosaltres mateixos ens adonéssim que quan diem davant, en anglés és (in front of) i darrera (behind).

  Posteriorment hem posat en pràctica allò que havíem vist, per parelles, quan la teacher deia “in front of” ens havíem de posar davant de la parella i quan deia “behind”, darrere. Primer ho deia lentament però, cada vegada anava més ràpid.

  En segon lloc, la teacher ens ha donat una pilota a cadascú i l’havíem de situar davant o darrera nostre segons les indicacions que donava.

  Per últim hem acabat fent una activitat de relaxació. Ens hem fet massatges utilitzant una pilota petita mentre escoltàvem música.

  30 de gener de 2017

  per Mireia Garcia
  Mestre de primària