Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Hello Families! 

   

  Volem compartir amb vosaltres el projecte que estem fent a la classe de 5è. 


  Aquest any a la classe d'Expressió Oral en anglès hem tingut l'oportunitat de formar part de la plataforma ETWINNING, una plataforma per a educadors de diversos països europeus per comunicar-se, col·laborar, desenvolupar projectes i formar part d'una comunitat educativa innovadora.

   

  El nostre projecte ens ha connectat amb una escola del nord de Polònia amb un grup de nens i nenes de 10 a 12 anys. Procurem que cada setmana ens connectem mitjançant Skype per parlar en anglès de diversos temes. També compartim aspectes culturals, per exemple, abans de Nadal vam compartir nadales, postals i unes sessions de Skype explicant les tradicions específiques del Nadal. 

   

  Amb l'altra escola tenim una pàgina a la plataforma d'Etwinning on pengem vídeos, fotos i escrits fets pels nens per tenir una via de comunicació molt fluida. A vegades aprofitem uns minuts a la classe de I+D per poder comunicar amb els altres alumnes polonesos mitjançant fòrums de temes concretats per les mestres a la nostra pàgina. 


  Els nens i les nenes de 5è estan molt emocionats i cada setmana esperen amb moltes ganes de veure les noves notícies o imatges dels nostres amics!! És una experiència molt motivadora!!

  23 de gener de 2017

  per Natalie Dall'Olmo
  Especialista d'anglès.