Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • El passat dissabte dia 17 de desembre vam celebrar la jornada de Portes Obertes a Arrels-Blanquerna, convidant a les famílies de l'escola a conèixer els diferents espais del centre.

  S'hi van apropar pares, mares, tiets, avis, que, encuriosits, van descobrir aules on no havien estat abans, espais multidisciplinaris, diferents tallers on van poder compartir els jocs conjuntament amb els seus.

  També els nens i nenes s'ho van passar d'allò més bé amb la gimcana que recorria tota l'escola, l'accés als IPAD's a les diferents aules que els permetia felicitar el Nadal, els tallers de maquillatge i els contes per als més petits, els jocs interactius...

  Van visitar-nos antics alumnes (alguns molt antics!); nois i noies que havent acabat ja l’etapa d’estudis obligatòria conversaven amb entusiasme amb els seus antics 'profes', recordant vells temps i comentant el nous reptes de la vida laboral.

  I com no! Vam tenir la presència indispensable dels Emissaris Reials a la Sala d'Actes, que van fer arribar als Reis Mags d’Orient els desitjos de tots els nens i nenes, farcits amb una xocolatada!

  En resum, vam gaudir d'un ambient nadalenc i proper, amb el caliu típic d'aquest dies festius i amb les ganes de jugar, aprendre i compartir que es respiren sempre a l'escola. Per mostra, un botó: mireu quin mannequin challenge va quedar després d'aturar el temps a les 12:00!

   https://youtu.be/BRtH7SxJBUU

   

  13 de gener de 2017

  per Silvia Romero
  Professora de E. P