Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • El proper dissabte dia 17 de desembre celebrem Portes Obertes a l’escola Arrels-Blanquerna i us volem convidar a venir, tant si sou actualment famílies de l’escola com si ho heu estat. Mestres i alumnes han estat guarnint les aules amb treballs fets al llarg del trimestre; els passadissos ja s’han omplert amb motius nadalencs; i de mica en mica, la resta d’espais de l’escola mostren les diferents vessants del nostre caràcter propi.

  A més a més tenim preparat un programa d’activitats perquè tothom s’ho pugui passar d’allò més bé recorrent l’escola: gimcana amb codis QR; tallers de màscares nadalenques, maquillatge i contes tradicionals; desafiaments matemàtics, geogràfics i tecnològics; photocall amb l’eix d’enguany; i fins i tot ens atrevirem amb un mannequin challenge!

  I per als més menuts, els Emissaris Reials els estaran esperant acompanyats dels seus patges per recollir les cartes per als Reis Mags d’Orient a la sala d’actes de l’escola, just al costat de la xocolata calenta i la paradeta que els alumnes de 4t d’ESO tindran amb dolç i salat pro-viatge fi de curs a Londres.

  Us hi esperem d’onze del matí a una del migdia!


  12 de desembre de 2016

  per Mónica Ranz
  Directora