Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Sortida a Montserrat

  La setmana passada, la classe de 6è de Primària vam anar a visitar Montserrat. Només arribar, ens vam trobar amb una boira impressionant. No veiem les muntanyes! Sort que al cap d’una estoneta, va sortir el sol i vam poder veure el paisatge tan característic que envolta el monestir.

  La monitora ens va explicar com havia canviat el paisatge amb els anys i com s’havia format la serralada. També ens va ensenyar imatges de les muntanyes més conegudes amb els seus noms: el cavall Bernat, la mòmia, la momieta, l’elefant... Però el que més ens va agradar, va ser l’audiovisual on explicava la construcció del monestir, de l’església, la formació de la serralada i la vida dels monjos. Teníem curiositat per saber coses sobre els escolans de Montserrat que veuríem després a l’església.

  Sortint d’allà vam fer una caminada fins arribar a la creu on havíem de veure el magnífic paisatge però degut al temps, poc vam veure. Però va ser divertit caminar amb els companys fins a la creu.

  A continuació, vam entrar a l’església per escoltar el Virolai dels escolans. Estàvem a primera fila! i sentíem a la perfecció la dolça veu d’aquells infants.

  Vam menjar tots junts i vam tenir una estona d’esbarjo.

  Després, vam anar a veure la Moreneta dins l’església i ja vam marxar cap a l’autocar.

  Estàvem tan esgotats que uns quants es van dormir!

  Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre d’allò més.

  3 de novembre de 2016

  per Estefania Mayugo
  Tutora de 6è E.P