Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Som a la tardor i ja comencen les primeres sortides d’aquest curs.

   

  Els més petits de P4, 1er i 2n de Primària viuran els colors de la tardor i la realitat del bosc al Montseny, a Arenys de Munt i a Collserola. Els de P-5 es convertiran en petits viticultors i gaudiran de les feines de la vinya i l’elaboració del vi.

   

  A Cicle Mitjà, els de 3er i 4t s’aproparan a la història i a la tècnica del nostre passat industrial, els uns al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú i els altres al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa on viuran de prop la realitat de les antigues màquines del tèxtil català.

   

  A Cicle Superior, els de 5è palparan la realitat històrica i social que l’Imperi Romà va exercir a Tarraco. Els de 6è coneixeran Montserrat, la seva història, l’entorn paisatgístic que l’embolcalla i la dedicació, esforç i treball en equip de la seva Escolania a la que escoltaran cantar el tradicional Virolai.

   

  Cadascuna d’elles és un petit tast de cultura en el sentit més ampli de la paraula. Apropar-se de manera activa i lúdica a la realitat cultural forma part del nostre projecte, ens motiva, ens enriqueix i ens fa créixer.

   

  Gaudiu de les sortides!

   

   

   

   

   

  17 d'octubre de 2016

  per Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D