Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Benvolgudes famílies,

  Després d’un parèntesi estival, que esperem que hagi estat bo per a tothom, us donem la benvinguda al nou curs escolar 16/17 que comencem amb energies i il·lusions renovades. La Marina González i el Marc Pérez, dos alumnes de 4t d’ESO ens expliquen com ha estat el seu primer dia de curs:

  Hem entrat a les 8:00 i hem fet diferents proves per veure el nivell que tenim de cadascuna de les assignatures després de l’estiu. Durant l'hora del pati, ens hem explicat les experiències de les vacances.

  Després de l’esbarjo hem conegut el nostre nou professor, en Lee. Ens farà Oral Expression, una assignatura que ens ajudarà molt per assolir un bon nivell d’Anglès oral. Ell ha arribat ni més ni menys que d'Irlanda!

   A la tarda hem començat les classes a les 15:15: un canvi al qual ens haurem d'acostumar ja que abans entravem a les 15:30. D’aquesta manera es concilia una mica el nostre horari amb el dels companys de primària.

  Ens espera un curs ple d'emocions, experiències, aprenentatges...que viurem plegats. Esteu preparats?...ready, steady...go!

  16 de setembre de 2016

  per Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis secundária