Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Ja s'acosta el fi de curs i els professors, de la mateixa manera que els nens, estem molt emocionats. Quines ganes! Mentre els nens preparaven exàmens i proves, els professors han estat bastant ocupats preparant noves dinàmiques per fer servir a la classe. Resulta que al llarg d'aquest curs els professors de l'escola vam realitzar una formació de diversos temes per incorporar alnostre dia a dia a l'escola. 

   

  Els professionals de la comunitat educativa també necessiten formació permanent per afrontar la realitat canviant de les aules i les noves competències necessàries per la nostra tasca diària. Aquests cursos donen resposta a les necessitats actuals com poden ser les noves tecnologies o estratègies de mediació. Amés a més, la formació permanent és la base de la innovació per l'educació.

   

  Els tres temes de la formació van ser: l'aprenentatge per crear noves aplicacions amb els iPadsel coneixement de nous recursos per treballar l'avaluació per competències i per últim, noves estratègies per millorar les nostres tutories i la relació família-escola. La formació ens va ser molt útil i ja hem pogut aplicar molts aspectes a les aules. 

   

  Fantàstic! Gaudiu aquests últims dies de curs! 

   

   

  17 de juny de 2016

  per Natalie Dall'Olmo
  Mestra de Primària