Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Estem a la recta final de curs però, encara no parem, ens queden un munt d’activitats per realitzar.

  Els més petits de l’escola es refrescaran fent jocs d’aigua i els més grans faran activitats molt diverses.

  El dijous 16 de juny, els alumnes de 2 ESO realitzaran una nova activitat .La Descoberta del Tresor. Realitzarem una gimcana pels voltants de la Creu de Montigalà. Els alumnes distribuïts en grups hauran de buscar guiats per una aplicació de mòbil petits tresors amagats en diferents punts de la muntanya.

  El divendres 17, de juny els alumnes de 3 ESO farem la ja tradicional Caminada per la Serralada de la Marina. Una activitat molt divertida i dinàmica que ens permet conèixer una mica el nostre entorn.

  El dilluns 20 de juny, els alumnes de 4 ESO faran la seva penúltima activitat junts. Aniran a les instal·lacions del Club Nàutic Bétulo i gaudirem d’un dia molt especial ple d’activitats aquàtiques, que agegantaran tots els records que tenen d’aquets anys que han compartit a l’escola Arrels Blanquerna.

  El dimarts 21 de juny, tots els alumnes de l’ESO aniran a l’Escola Arrels Esperança i participarem en les Jornades Esportives, que posaran fi a un curs ple d’emocions, activitats, nous aprenentatges i moltes vivències

  Segur que aquestes activitats ens ajudaran a tenir un final de curs d’allò més entretingut!

   

   

  14 de juny de 2016

  per Eva Serralta
  Professora de Secundària