Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 •  

  Per fi hem pogut anar a visitar als mossos d’esquadra!!! Desprès d’haver d’anular-ho dos cops (per motius meteorològics), hem pogut realitzar aquesta sortida tan esperada i desitjada.

   

  Només arribar ens han rebut molt cordialment, presentant-se els dos mossos que ens han acompanyat durant tota la visita. Hem entrat a la sala de reunió, on es reuneixen els mossos cada dia i ens han explicat el que faríem.

   

  Primer ens han explicat quines són les tasques dels policies, i ens han contestat a totes les preguntes que els anàvem fent. A continuació, hem anat al pàrquing i hem pujat a un cotxe de mossos! Ha estat súper emocionant! Sobretot quan hem pogut fer sonar la sirena i els llums.

   

  Finalment, hem conegut a un mosso científic que ens ha pres les nostres empremtes d’un dit de les mans i ens ha fet una fitxa personalitzada. Després hem tornat a la sala de reunió i hem pogut veure con el policia científic, trobava les empremtes a una pissarra, amb una sorra màgica i un pinzell.

   

  Finalment, ens han fet un petit examen oral, per veure si ens podríem convertir en policies infantils, i... sí! Hem aprovat tots!!!!

   

  Us animem a que mireu les fotos a la nostra pàgina web.

   

  7 de juny de 2016

  per Susana Lendinez
  Tutora 1r E.P.D