Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • L’expressió plàstica a infantil és una de les àrees més espontànies pels més petits de l’escola. En aquesta matèria es submergeixen en les seves vivències i emocions, per tal d’expressar-les en les seves creacions.

  Els nens i nenes observen la realitat, imaginen, associen, donen significat... Tot això es converteix en imatges mentals que més tard ajudaran a elaborar les seves creacions.

  És per això, que la classe de plàstica els infants gaudeixen molt. Deixen volar la seva imaginació tot utilitzant diferents tècniques plàstiques. Sovint pinten amb aquarel·les, pintura, retoladors, tallen, enganxen... 

  Aquesta vegada, els nens i nenes de la classe de P-5, a la sessió de plàstica van voler experimentar i van pintar bufant!!!

  Si, sí! Bufant amb canyetes!!!

  Al principi va costar una mica i els va xocar això de pintar bufant... però, de seguida, la cosa va començar a rutllar i van veure que bufant, la pintura s’escampava pel full, els colors es barrejaven i apareixien de nous, de la mateixa manera que la imaginació volava i apareixien les primeres creacions.

  L’experiència va ser molt enriquidora alhora que divertida!!!

   

  Us deixem unes fotos per a que gaudiu tant com ells!

  25 de maig de 2016

  per Elena Zarauza
  Tutora de P-5D