Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Els propers dies 16 i 17 de febrer els alumnes de 4t d’ESO realitzaran les proves de Competències Bàsiques de manera simultània amb tota la resta de centres de Catalunya. Es tracta d’una prova que avalua de manera externa els coneixements i competències bàsiques adquirits, de tal manera que es pugui reflexionar sobre la tasca docent duta a terme i el nivell acadèmic resultant amb un objectiu clar: treballar per a l’excel·lència.

  En aquest sentit, els nostres alumnes han estat preparant les proves des de cadascuna de les àrees implicades, i des de la direcció de l’escola s’està treballant en l’organització de la seva aplicació. Estem segurs que els resultats estaran en concordança amb l’esforç i la feina ben feta per part de tots, com en els anys anteriors.

  Cal destacar que, enguany, el nombre de proves s’amplia, i a més de la competència comunicativa lingüística i matemàtica, també s’avaluarà la competència científicotecnològica. Així doncs, dimarts es realitzaran les proves de llengua catalana, castellana i matemàtiques, mentre que dimecres tindran lloc les de l’àmbit científicotecnològic i la de llengua estrangera.

  15 de febrer de 2016

  per Mónica Ranz
  Directora