Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • El passat dijous, dia 4 de febrer, els alumnes de 2n ESO van tenir l’oportunitat de realitzar una visita a les instal·lacions de la fàbrica de la Coca-Cola, que es troba situada al polígon industrial de la vila de Martorelles.

  Allà, juntament amb altres companys d’Escoles Arrels Esperança, van poder aprendre una sèrie de coneixements molt interessants que segurament desconeixien fins aquell moment. Per començar, els van presentar la figura de John Pemberton, un humil farmacèutic i químic d’Atlanta que, amb esforç i dedicació, va desenvolupar un projecte que a dia d’avui es gaudeix a tot el món. Seguidament, van tenir l’ocasió de visitar els punts més emblemàtics de la factoria, on els estudiants van quedar meravellats al contemplar l’alt nivell tecnològic amb el que està equipada i finalment van poder degustar una mostra dels productes Coca-Cola que, gentilment, els van oferir els encarregats de dur a terme la visita. Tanmateix, va ser ressenyable contrastar l’alt nivell de preocupació que la companyia té a nivell mediambiental, tant als voltants de la fàbrica com al món sencer.

  Per acabar, després d’haver realitzat la visita, els nostres alumnes van rebre un altre present, una motxilla de la companyia, que de ben segur els servirà per emmagatzemar tots els records i aprenentatges que van adquirir en aquesta meravellosa experiència educativa.

   

   

   

  9 de febrer de 2016

  per Óliver Jabato
  Professor de secundària