Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 •  El proper dimecres, dia 10 de febrer, els alumnes de secundària aniran al teatre Blas Infante per presenciar l’obra teatral de Lope de Vega La dama boba. Un cop allà, els nostres estudiants podran presenciar un espectacle sorgit al segle d’or espanyol, i que ha estat capaç d’encisar a petits i grans des de fa més de 400 anys.

   Aprofitant aquesta meravellosa oportunitat doctrinal, el departament de llengua ha confeccionat dos dossiers, un pels alumnes de 1r i 2n ESO i un altre pels de 3r i 4rt ESO, a través dels quals els nostres alumnes podran treballar els coneixements essencials de l’obra i del context històric i cultural en el que aquesta s’emmarca. D’aquesta forma, durant aquests dies previs a la sortida, els nostres estudiants estan treballant coordinadament en petits grups per tal d’anar complimentant les activitats d’aquests documents digitals que estan penjants a Google Drive.

   Serà, sense cap dubte, una jornada molt enriquidora en la qual els nostres alumnes aprendran importants aspectes de la literatura tradicional espanyola, a la mateixa vegada que es deixaran captivar per la subtil màgia que acostuma a desprendre un creador de somnis i il·lusions tant excels com és el teatre.

   

  Óliver Jabato Rodríguez

  Professor de secundària

  3 de febrer de 2016

  per Óliver Jabato
  Professor de Secundària