Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 •  S’aproxima una data que sempre s’espera amb molta il·lusió a Escoles Arrels Blanquerna: el certamen literari organitzat per la companyia multinacional de begudes refrescants Coca-Cola, que, tanmateix, és una oportunitat meravellosa per posar en pràctica tots els coneixements rebuts al llarg de la formació educativa dels nostres alumnes a la nostra institució.

   A principis d’abril, doncs, tres alumnes de 2n ESO representaran a l’escola en aquest concurs en les modalitats de llengua catalana i de llengua castellana amb l’objectiu principal de gaudir de l’experiència i amb l’esperança de poder aconseguir que Escoles Arrels estigui present per tercer any consecutiu a l’entrega de premis als joves escriptors més prometedors de Catalunya.

   En aquest moment, els nostres seleccionats es troben preparant aquest concurs i estan realitzant una encomiable tasca per estar preparats per quan arribi el moment; estem segurs de que faran un gran paper.

   Finalment, a continuació, us enllaço la pàgina web del certamen en la que podreu trobar molta més informació al respecte:

   

  http://concursojovenestalentos.cocacola.es/

  3 de febrer de 2016

  per Óliver Jabato
  Professor de Secundària