Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Al llarg de la setmana passada van tenir lloc les jornades d’interetapes amb l’objectiu de donar a conèixer l’ESO als alumnes que estan a 6è de Primària.

  El primer dia tres alumnes de 3r d’ESO, acompanyats per la directora, van visitar la classe de 6è per explicar com funciona l’ESO. Mitjançant una presentació digital, es va parlar de les matèries, el claustre de professors, sortides, celebracions i avaluacions. Informació molt pràctica, que després es va utilitzar per fer un joc online amb l’App “Kahoot”.

  El segon dia, els alumnes de 6è es van distribuir en grups de cinc persones i van poder participar a diferents classes de l’ESO. Alguns van observar la classe d’Anglès a l’hora de treballar les formes de gerundi; altres van fer Matemàtiques, i van calcular com fer llimonada barrejant diferents quantitats de suc de llimona i d’aigua; un tercer grup va fer Educació Física, i va jugar a Mataconills. El quart grup va fer Català, i va treballar les oracions compostes. Per últim, el darrer grup va treballar la potabilització a Experimentals.

  A més un combinat d’alumnes ESO-6è de Primària han portat els aliments recollits durant aquests dies a la Parròquia de Santa Clara del barri de la Morera. Es tracta d’una iniciativa solidària que pretén apropar escola i barri.

  Finalment, tots junts ens hem assegut per parlar de l’experiència i fer-ne una valoració molt positiva.

   

  22 de desembre de 2015

  per Àlex Cruz, Gerard Casals, Natàlia palos, Cristina Vega, Marc Manzano,Marina González
  Escoles Arrels