Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • La promoció POLÒNIA’ 04 està acabant l’Educació Primària, s’estan preparant molt bé pel pas a l’ESO, tenen molta il·lusió i per això uns companys de Secundària, que estan a l’escola des de ben petits, passaran a fer una xerrada informativa on podran explicar la seva experiència.

  També assistirem per grups a una classe, començarem a veure com treballen, en aquests nivells, amb el Moodle, els ordinadors, la pissarra digital i la dinàmica dels diferents grups. Desprès tindrem un intercanvi d’impressions i resolució d’alguna inquietud a classe amb la tutora.

  No ens oblidem de les famílies, el proper dilluns dia 14 de desembre a les 17:45h es farà la 2ª reunió de pares de 6è EP, on els professors de Secundària, amb la seva llarga experiència a l’escola, explicaran el funcionament i l’estructura que permet que els alumnes de Primària accedeixin amb seguretat i continuïtat al canvi d’etapa.

  Seran uns dies emocionants, amb un bon tastet del que tindrem d’aquí a pocs mesos, així que, gaudim d’aquest dies interetapes i somiem ja en el curs vinent.

  Gràcies companys!

  Endavant POLÒNIA ’04!

  4 de desembre de 2015

  per Gloria Carreras
  Tutora 6è EP