Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Aquest matí ens ha visitat la Patrícia, que ha vingut de part de la Fundación Alcohol y Sociedad perquè els alumnes de 2n d'ESO tinguin informació contrastada sobre el món de l'alcohol. Una iniciativa molt adient perquè els nois i noies coneguin els múltiples vessants (biològic, social, legal...) d'un assumpte ben rellevant a la nostra societat i que de vegades incideix en el camí dels adolescents.

  Quina és la quantitat d'alcohol permesa als menors d'edat? Té el mateix efecte l'alcohol en homes i dones? Com es metabolitza l'alcohol en el nostre organisme? Quins efectes té l'abús de l'alcohol? Com pot afectar la nostra salut? Quina incidència té a la nostra societat? On es pot situar la frontera entre el consum i l'abús de l'alcohol? Com podem calcular la quantitat d'alcohol d'una beguda a partir de la seva graduació?

  Aquestes i altres qüestions han estat explicades amb exemples i de forma molt amena durant la conferència que, sota el títol de Parlem de l'alcohol, ha tingut per objecte informar els alumnes de 2n d'ESO. Una informació que, sens dubte, els serà de molta utilitat.

   

  2 de novembre de 2015

  per Carles Díaz
  Tutor 2n ESO