Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Dijous 29 d’octubre, els alumnes de secundària realitzaran les sortides de la tardor que hi ha programades per a cada curs. Les sortides són activitats que apropen als alumnes directament amb alguns dels continguts treballats a l’escola i els ajuden a conèixer part de la geografia de Catalunya fent diferents activitats, tallers i rutes.

  1 ESO: visitaran les Mines Prehistòriques de Gavà i descobriran fent d’arqueòlegs com l’home del Gavà Neolític les explotava.

  2 ESO: visitaran el Monestir de Ripoll. Podran gaudir d’una visita guiada a un dels monestirs més importants de Catalunya, bressol de la cultura catalana medieval i realitzaran un taller a l’Scriptorium emprant les tècniques i els estris dels inicis de l’escriptura.

  3 ESO: visitaran el Rierol de la Font de l’Arç. Els alumnes de tercer es convertiran en científics per un dia, hauran de descobrir els diferents essers vius de la riera i els ecosistemes que es conformen i treure’n conclusions sobre la potabilitat de l’aigua.

  4 ESO: visita al Museu – Colònia Vidal. Realitzaran una visita guiada al museu de la colònia a Puig-Reig, descobriran una de les produccions tèxtils catalanes més importants i com era treballar per un amo.

  Segur que ens ho passarem genial i us animem a mirar les fotografies que penjarem a la nostra pàgina web.

   

   

   

  23 d'octubre de 2015

  per Eva Serralta
  Professora de Secundària