Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Durant aquests dies d’octubre ens visiten alumnes i professors de l’escola alemanya Stadtteilschule Bergedorf, en correspondència a la visita d’intercanvi que alguns dels nostres alumnes d’ESO del curs passat van fer a la mateixa escola alemanya, situada a la ciutat d’Hamburg.

  Hannah Graap, Louisa Brandl, Michelle Hoffmann, Tom Puttfarcken, Jasper Harms, Deimante Tegen, Lina Becker i Anna Kluthe són els alumnes que, juntament amb les professors Ines Enderlin, Mareike Kruck I Wibke Hansen, van arribar dimarts, dia 6. El dimecres el van dedicar a la nostra escola Arrels-Esperança: van assistir en petits grups a classes d’anglès, castellà, matemàtiques, educació física, llatí, tecnologia, informàtica i física i química i, al final del matí, alumnes i professors de segon cicle d’ESO els van donar la benvinguda conjuntament a la sala polivalent. Finalment, el grup d’alumnes i professors d’intercanvi van gaudir d’un bon dinar tots junts al menjador de l’escola. Dijous va ser dia de conèixer Badalona portant a terme un projecte sobre la nostra ciutat. Al matí van visitar el nostre passat al museu i el nostre present amb una visita on van ser rebuts molt cordialment a l’ajuntament. Van poder tenir una estoneta de relax a la platja i, durant la tarda, van conèixer la nostra escola Arrels-Blanquerna, on van portar a terme el projecte. Al vespre van poder fruir de la nostra gastronomia, convidats per Escoles Arrels a un restaurant de Badalona. Divendres es dia d’anar a Barcelona: la Sagrada Família, les Rambles, el Barri Gòtic o els edificis modernistes són visites obligades.

  Fins la tornada a Alemanya, programada per dimarts 13, podran conèixer la vida familiar a les llars dels nostres alumnes d’intercanvi: Amal Ammura, Andrea Latorre, Andrea Mangas, Alberto Martínez, Alejandro Mendoza, Ana Montilla, Ana Segovia i Judit Soriano.

  Per sobre de tot, estem molt contents de que els nostres amics ens diguin que estan gaudint tant d’aquests dies amb nosaltres.

  Als nostres amics alemanys els volem donar una vegada més la benvinguda a Badalona. Moltes gràcies per la vostra visita. Estem molt contents de tenir-vos a casa nostra i esperem, poder tornar a trobar-vos molt aviat.

  Nochmal herzlich Willkommen in Badalona. Vielen Dank für Euren Besuch. Wir freuen uns sosehr, Euch bei uns zu haben und hoffen, Euch bald wieder treffen zu können. 

  9 d'octubre de 2015

  per Joan Carles Sanz
  Cap del Departament de Llengües