Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • QUART DIA

  Aquest matí ens hem tornat a trobar a l'escola. Avui les cares ja eren unes altres: ahir van passar molt de temps tot junts visitant la ciutat, fent compres, fotos i prou saben que això ja arriba al final. Realment s'ho estan passant molt bé i molts ja m'han dit que es voldrien quedar!

  Avui han començat amb un "speed dating". Cada alumne havia de parlar amb un company diferent cada minut. Els temés eren sobre els seus hobbies, el millor dia de la seva vida, la última excursió o viatge, etc. No han parat de parlar en anglès i fins i tot les nostres tres alumnes de Blanquerna s'han atrevit a fer-ho també en alemany.

  Cap a les 10h ha sonat l'alarma d'incendis! No us espanteu pas! Així com a Escoles Arrels fem simulacres per assegurar-nos de que hi hagi una bona seguretat, a aquesta escola també. Tots els professors ja ho sabíem, però per als alumnes ha estat sorpresa. Un cop ha acabat el simulacre han fet tres grups diferents per fer un petit projecte sobre diferencies culturals, hàbits i escola. Han estat treballant de valent i a tots els interessava molt saber més de l'altre. Abans de fer les exposicions orals, hem anat a fora a estirar una mica les camés i han jugat a un joc. El joc consistia en crear una paraula amb el seu cos, així que han fet dos grups i les paraules han estat... (us deixarem la fotografia, a veure si ho endevineu!) Finalment, han plasmat les seves idees en cartolines i un grup ha fet una representació sobre diferents situacions als espais públics.

  Ja ho veieu, aquí no paren quiets! Ara, després de dinar anem a la "Jump House"! Ja podeu imaginar-vos que no pararan de saltar! 

  CINQUÈ I ÚLTIM DIA

  Avui es el primer dia que ha plogut, i és que el temps semblava que acompanyava els nostres ànims. Aquest matí a l’estació, tots en silenci i cares un pel tristes perquè ningú volia marxar. Hem arribat a l’aeroport amb puntualitat alemanya, és a dir, amb temps suficient i sense presses. Encara hem pogut fer una foto de grup i un cop fet el check-in, ens han acompanyat fins passar el control. Abraçades, somriures, plors, cares tristes i alegres a la vegada, tots amb l'esperança de que passarà el temps molt ràpid i ja estaran a Barcelona. Ara, aquí a l’avió ja estan pensant què faran quan arribin!

  Esperem que aquest intercanvi no acabi aquí, sinó que l’amistat continuï. Segur que aquesta experiència els servirà per enriquir-los com a persones i també acadèmicament.

  28 de març de 2015

  per Carmen Perancho
  Escoles Arrels