Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Continuant amb les activitats previstes al “Pla Estratègic” del centre i amb la voluntat d’apostar ben fort per l’“Eix” de l’institució: “Tu ets l’escola”, el proper dimecres, dia 18 de març, els alumnes de primària i secundària de Blanquerna participaran en la nostra jornada de cooperació.

  D’aquesta manera, durant un matí, els estudiants de sisè de primària i els de secundària es convertiran en mestres per un dia i recolzaran l’aprenentatge dels seus companys de primària –des de primer fins a cinquè- en les assignatures de llengua anglesa, catalana i matemàtiques. L’objectiu, doncs, no és cap altre que propiciar una nova activitat en la que els alumnes posin en pràctica tots els valors i les aptituds que reben i que assoleixen durant tot el curs: el treball cooperatiu, el companyerisme, l’adquisició de responsabilitats i, fins i tot, l’autonomia.

  Tanmateix, és una gran ocasió per fer que els alumnes més joves coneguin els espais, els professors i, fins i tot, algunes de les metodologies que estaran ben aviat presents a la seva formació.

  Esperem, doncs, que sigui una diada ben profitosa per a tothom i que puguem gaudir d’una magnífica jornada de cooperació en la que, com sempre, els nostres alumnes realitzaran un paper fonamental.

  16 de març de 2015

  per Óliver Jabato
  Professor de secundària