Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
L'escola participa
Coca-Cola
Els alumnes de 2n d'ESO participen cada any en un concurs de redacció en llengua catalana i castellana, i realitzen una visita a la planta embotelladora.
Dimoni
Els alumnes del cicle superior de primària participen en un concurs de construcció de la figura d'un dimoni, coincidint amb les Festes de Maig de Badalona, anomenat Encén la metxa!.
Coral
La coral de l'escola, formada per alumnes de 5è de primària i de l'ESO, participen cada curs en diferents esdeveniments: com la de corals de Badalona al Teatre Principal, al casal d'avis pel Nadal o l'encesa de llums de Nadal, tant al Passeig de La Salut com a la Plaça de la Vila.
Erasmus +
Els alumnes de secundària tenen l'oportunitat de participar al Programa Erasmus + (2014 - 2020) aprovat pel Parlament Europeu. Treballaran amb una plataforma anomenada E-Twinning -comunitat de centres escolars europeus-, on es promou la col·laboració escolar a Europa utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Ja estem en contacte amb una escola francesa d'una colònia d'ultramar i amb una escola de Suècia.
Consell dels Infants de Badalona
Dos alumnes de l'escola participen al Consell dels Infants de Badalona, un òrgan de participació a partir del qual els nens i nenes poden debatre, fer sentir la seva veu, fer propostes, promoure activitats i aprendre sobre els temes d'interès de la ciutat de Badalona, sempre amb els seus ulls i no pas els dels adults.
Concurs de matemàtiques (KSF)
L'associació internacional Le Kangourou sans frontières (KSF) en el marc de la qual pertany la Societat Catalana de Matemàtiques té com a objectiu difondre la cultura matemàtica per tots els mitjans al seu abast i, en particular, a través de l'organització d'un joc-concurs anual que es desenvolupa el mateix dia en totes les nacions participants. L'objectiu d'aquesta iniciativa és estimular i motivar tants alumnes com sigui possible i contribueix a la popularització de les matemàtiques entre la mainada i els joves. Es recolza en una participació massiva en un esdeveniment científic i assegura una àmplia base popular a aquesta activitat, i els nostres alumnes de 4t d'ESO hi participen.