Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
Eix
Aquest curs estrenem EIX, amb un tema de gran actualitat, del qual volem fer-nos-en ressò i també perquè hi volem contribuir amb el nostre granet de sorra. De fet, si fem història dels nostres eixos, no serà la primera vegada que en programem un amb la intenció de respondre a la crida de sensibilització.

Ara ens plantegem QUIN MÓN VOLEM? des del punt de vista educacional i, evidentment, hi treballarem a partir dels nostres valors essencials:

  • RESPECTE pel medi ambient, el conjunt de valors naturals, socials i culturals , que influeixen en la vida actual i en les generacions venidores. Des del més proper (la nostra escola, casa nostra, el nostre barri, la nostra ciutat, les nostres platges, el nostre riu, la nostra serralada, el nostre mar, els nostres boscos) fins al que planteja els casos més alarmants (les selves, els oceans, els casquets polars).
  • ESPERIT CRÍTIC que podrem desenvolupar a partir de la informació que haurem analitzat (murals, debats, vídeos, notícies, tallers, xerrades) i que ens permetrà d’establir sincers compromisos ecologistes amb l’objectiu de protegir el medi natural.
  • RESPONSABILITAT a l’hora d’assumir que a partir dels petits canvis a les nostres activitats diàries relacionades, per exemple, amb les 3 R (reciclar, reutilitzar i reduir) formem part de tots aquells qui treballen per a grans transformacions en el món de la indústria, en el món rural, en el món urbà... al nostre món, en definitiva.
  • COL·LABORACIÓ serà la clau, una vegada més, per tal que l’esforç i les aptituds de cadascú donin resultat en una tasca que durem a terme per tal de poder donar una resposta optimista a QUIN MÓN VOLEM?