Presentació

S'acosta la primavera, temps de flors de fires i mercats... i la seva festa gran: LA DIADA DE SANT JORDI.
Fruit d'un renovat projecte, les properes setmanes podreu gaudir del treballs individuals o de classe en les seccions Literatura, Arts Escèniques i Arts Plàstiques a partir del tema "EL JOC. JUGUEM PER CRÉIXER" i, és clar, sobre la llegenda del cavaller, el drac, la princesa i la rosa.

 • Dins de la preparació d’activitats per la celebració de Sant Jordi, hem volgut reflectir el treball d’educació en Valors del nostre centre tot proposant temes que portin... (continua)

  15 de març de 2017

  Imma López
  Tutora de 3r ESO D

 • Entre tots podem aconseguir que els somnis dels nens amb discapacitats es compleixin, per això ens hem de posar mans a la obra i actuar!

  15 de març de 2017

  Gloria Carreras
  Tutor de 5è EP D

 • Aquest any els nens i nenes de sisè han escrit un conte per Sant Jordi. El tema central ha estat els jocs dels anys '50. Quina meravella és descobrir un altre temps! Un temps que els... (continua)

  14 de març de 2017

  Silvia Romero
  Mestre de primària

 • Un any més, i amb la finalitat de fomentar la creativitat en l’expressió escrita i alhora mantenir ben viva una tradició cultural força arrelada a Catalunya, els nostres... (continua)

  14 de març de 2017

  Imma López
  Tutora 3r ESO D

 • A la classe de 4t fa temps que estem assajant un mini teatre sobre la importància de saber perdre i l'amistat. Estigueu pendents per poder veure el vídeo!

  20 de març de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra de primària

 • A la classe de 5è fa temps que estem assajant un mini teatre sobre nou amics i les diferències i capacitats que les persones poden tenir. Estigueu pendents per poder veure el vídeo!

  16 de març de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestre de primària

 • Els alumnes de 1r i 2n de l’ESO es troben en ple procés creatiu fent els últims retocs abans de gravar els diàlegs en anglès que han preparat per Sant Jordi. D’aquí... (continua)

  14 de març de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • A Oral Expresssion els alumnes de 4t d'ESO han començat a preparar una petita obra en anglès on escenificaran els perills que pot comportar l'addicció als jocs d'ordinador.

  14 de març de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Aquesta setmana enllestim els últims detalls de la lletra de la cançó que alumnes de 2n d´ESO estan preparant per Sant Jordi.

  14 de març de 2017

  Laura Monsonís
  Professor de Secundària

 • Encara que amb uns dibuixos no resolem tots els problemes, sí que ens permeten sentir-nos a prop dels nens i nenes que voldrien poder jugar com nosaltres.

  15 de març de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutor de 6è EP D

 • Tot i que el progrés és meravellós, els jocs dels nostres avis ens han provocat desitjos de tornar enrere per gaudir com ells!

  15 de març de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutor de 6è EP D

 • Una de les principals finalitats d’una obra d’art és fer reflexionar . Primer és necessària la reflexió que fa l’artista sobre com reflectir les seves idees i... (continua)

  14 de març de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis secundària