Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
  Notícies a p3, p4 i p5
 • És més que una festa, és un dia molt especial per a tots. Ens reunim per celebrar que hem acabat l’etapa d’Educació Infantil.Començarem la graduació... (continua)

  19 de juny de 2017

  Núria Amat
  Tutora de P5 B

 • Ja s'acosta fi de curs i els nens i nenes de l'escola estan preparant, amb molta il·lusió, les tapes d'àlbums per recollir tots els treballs i feines fetes al llarg... (continua)

  12 de juny de 2017

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Ja s’acosta el gran dia que tots estàvem esperant! Ja arriba la gran festa del menjador!Gaudirem saltant als inflables i llits elàstics, baixant pels tobogans, ballant amb la música... (continua)

  5 de juny de 2017

  Estefania Escosa
  Tutora de P4 B

 • Doncs sí, ja queda poquet perquè s’acabi el curs i per això ja hem començat amb els assajos pel festival. Petits i grans us estem preparant un súper espectacle... (continua)

  29 de maig de 2017

  Núria Bort
  Tutora de P3 E

 • A l’escola treballem el Pla de Lecto-escriptura des de petits. A P-3 concretament, comencem amb el treball del nom.Durant tot el curs hem tingut a les taules els nostres noms amb les fotos per poder... (continua)

  22 de maig de 2017

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P3 A

 • Ja ha arribat el dia!Aquest dijous 18 de maig els nens d'Educació Infantil 4 anys marxem d'excursió a la granja Can Plana que es troba al poble de Vallgorguina.A l'escola... (continua)

  15 de maig de 2017

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Amb l’arribada de Sant Anastasi, copatró de Badalona, la ciutat ja es vesteix de gal·la. I com no podia ser d’una altre manera, el dimoni ha aterrat a la platja dels pescadors.... (continua)

  8 de maig de 2017

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • Ja s’acosta el dia. Els alumnes d’infantil ens estem preparant per les sortides de la primavera i estem molt emocionats. A l’escola ja estem treballant tot allò que veurem a la... (continua)

  1 de maig de 2017

  Sara Gil Pons
  Tutora de P3 C

 • Estimades families, com ja sabeu el dia 27 d’abril celebrem el dia de la Ciència a l’escola. Durant aquest dia fem molts experiments i activitats manipulatives on podem observar, experimentar... (continua)

  24 d'abril de 2017

  Laura Cortés
  Tutora de P4 E

 • Aviat rebrem la visita a l’escola del contacontes. Tot tornant de les vacances i aprofitant que aquesta setmana es celebra la gran Diada de Sant Jordi, ens explicarà el conte de “Sant... (continua)

  17 d'abril de 2017

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Ja tenim aquí la primavera, temps de flors de fires i mercats... i la seva festa gran: LA DIADA DE SANT JORDI. Fruit d'un renovat projecte, les properes setmanes podreu gaudir del treballs... (continua)

  3 d'abril de 2017

  Judit Garcia
  Tutora de P5 E

 • Des de la nostra escola creiem que els jocs didàctics no només beneficien el desenvolupament dels aspectes cognitius, si no que també afavoreixen el desenvolupament dels infants, ja... (continua)

  27 de març de 2017

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P5 C

 • Seguint la programació, els alumnes d’Educació Infantil anem al teatre a veure dues obres en anglès. Els alumnes de P-3 veiem “Round and round the garden”. És... (continua)

  20 de març de 2017

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P3 A

 • Ja hem celebrat la gran esperada festa del menjador! Els nens i nenes d’Infantil i Primària estàvem esperant aquest dia amb moltes ganes i il·lusió! Vam poder... (continua)

  13 de març de 2017

  Estefania Escosa
  Tutora de P4 B

 • Estimades famílies, des de la nostra escola volem donar importància a una alimentació saludable pels nostres alumnes. És per això que les mestres insistim en dur aliments... (continua)

  6 de març de 2017

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Bon dia famílies!! A l’escola treballem molt l’expressió oral perquè hi hagi un bon aprenentatge de la lectoescriptura. Els infants aprenen... (continua)

  27 de febrer de 2017

  Sara Gil Pons
  Tutora de P3 C

 • Ja tornem a tenir aquí una de les celebracions més divertides: Carnaval!! Com cada any, els més petits fem la rueta amb les nostres pròpies disfresses que hem elaborat... (continua)

  20 de febrer de 2017

  Laura Cortés
  Tutora de P4 E

 • Com ja sabeu, aquest diumenge celebrem les segones portes obertes a l’Escola Arrels Esperança. Aquest cop van adreçades a totes aquelles famílies que no coneixen l’escola... (continua)

  13 de febrer de 2017

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Hola famílies! Durant aquesta setmana, a l’escola, comencem les segones reunions de pares. Ens retrobem per explicar-vos els nous continguts que treballem en aquest segon trimestre fins... (continua)

  6 de febrer de 2017

  Estefania Escosa
  Tutora de P4 B

 • El passat dimarts dia 17 de gener, va tenir lloc a la nostra escola una conferència destinada a les famílies que tenen fills i filles a l'etapa d'Educació Infantil (de 3... (continua)

  30 de gener de 2017

  Laura Lopez
  Tutora de P3 E

 • Aquest dilluns 23 de gener celebrem a l'escola el Dia dels avis. Per nosaltres és un dia molt especial que el preparem amb molta il·lusió.Els avis formen part de la nostra comunitat... (continua)

  23 de gener de 2017

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Aquest curs els nens i nenes de P-5 hem començat a treballar per projectes. És un mètode d’aprenentatge globalitzat on les àrees de coneixement i els continguts vénen... (continua)

  16 de gener de 2017

  Núria Amat
  Tutora de P5 B

 • Tots sabem que l’educació ha d’evolucionar al ritme que ho fa la societat. Així doncs, en una societat en constant canvi i en la qual les tecnologies son presents a tots els àmbits,... (continua)

  9 de gener de 2017

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • Estimades famílies, ja s’acosta un dels moments més esperats de l’any... Nadal! Unes festes on, petits i grans, gaudim tots plegats d’una tradició més... (continua)

  19 de desembre de 2016

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Estimats papis: Ja s’acosten les Festes de Nadal i també el dia més emocionant per a tots nosaltres: l'arribada dels Reis Mags. A l’escola, tots els companys estem preparant... (continua)

  12 de desembre de 2016

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P3 A

 • Aquests dies un tros de soca d’arbre és el protagonista del nostre nadal. El tió ha arribat puntual i per sorpresa a l’escola i ha provocat l’admiració i l’alegria... (continua)

  5 de desembre de 2016

  Marta Oliete
  Tutora de P3 C

 • Les matemàtiques són presents al nostre dia a dia com un element més de la vida quotidiana, es per això que a l’escola treballem aquesta àrea des de ben petits. L’objectiu... (continua)

  28 de novembre de 2016

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • Hola famílies!! Aquesta setmana celebrem la setmana de la música. Com ja sabeu el dia 22 de novembre és el dia de Santa Cecília, la seva patrona. Durant tota aquesta setmana... (continua)

  21 de novembre de 2016

  Laura Cortés
  Tutora de P4 E

 • La paraula és l’instrument que tenim els homes per apropar-nos els uns als altres. Parlant ens entenem, ens coneixem i això ens ajuda a respectar-nos. Les bones paraules tenen el... (continua)

  14 de novembre de 2016

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • A la nostra escola, fem un treball molt important sobre els valors que ens ajuden a conviure entre nosaltres, per tant, ensenyem els alumnes la importància del respecte, el compartir, l’amistat,... (continua)

  7 de novembre de 2016

  Estefania Escosa
  Tutora de P4 B

 • Un dels nostres senyals d’identitat de la nostra escola és crear bons lectors disposats a gaudir d’una bona lectura.  La lectura l’entenem com a mitjà de comunicació... (continua)

  31 d'octubre de 2016

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P5 C

 • Estimades famílies ha arribat la tardor, i amb ella la festa de la castanyada. A l’escola treballem la tardor a partir de l’observació de l’entorn, i amb els elements... (continua)

  24 d'octubre de 2016

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Ja estem a la tardor i el paisatge pren colors càlids (vermell, taronges, marrons...), la temperatura encara és agradable i tot plegat ens convida a visitar espais naturals, personatges de... (continua)

  17 d'octubre de 2016

  Judit Garcia
  Tutora de P5 E

 • Comencem les nostres classes de psicomotricitat i educació física en anglès, unes classes dinàmiques: plenes de moviment i d’ acció. Gràcies al moviment... (continua)

  10 d'octubre de 2016

  Maite Pérez
  Psychomotricity teacher

 • El gran projecte d’Anglès de la nostra escola consta de l’assignatura complementària d’Expressió Oral i va des de P-3 fins a 4t de l'ESO. A infantil, en concret,... (continua)

  3 d'octubre de 2016

  Sara Tavanti
  English teacher

 • Bon dia famílies!!! Ara que ja hem arrancat bé el curs i ens coneixem millor entre companys i mestres, ja ha arribat l’hora d’aprendre coses noves i interessants per a seguir... (continua)

  26 de setembre de 2016

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Benvinguts al nou curs 2016-17! I com cada any donem també la benvinguda a l'escola als nens i nenes de P3! Pares i mares, com podeu veure, els vostres petits ja estan adaptats i... (continua)

  16 de setembre de 2016

  Joan Garcia
  Mestre d'educació física