• Els nens/es de Lleons i Elefants el dimarts vàrem anar a la granja "Can Plana" de Vallgorguina, una sortida d'allò més maca. Estaven emocionadíssims de pujar un cop més a l'autocar que ens portaria a veure tots i cada un dels animals que hem estat treballant aquestes últimes setmanes a la llar. En arribar a la granja, ens va rebre la Kati que ens havia preparat una ruta per ensenyar-nos els animals.

    Primer, vàrem anar a visitar a l'estable on estava la famosa vaca Rosita amb el seu vedell, Rosendo. Al costat, trobàvem un porquet que encara no s'havia llevat. Tot seguit, ens van ensenyar on desaven la palla i sabeu que hi havia? Tractors!! Que grans que són, tenen unes rodes més altes que nosaltres! Després, ja vàrem començar les activitats que ens tenien preparades amb els animals: vàrem tocar els conills, entrar al galliner, pentinar els ases, fer una volta amb el carro del pony Nero, fins i tot, tocar una ovella i una cabreta. Per acabar, vàrem anar a visitar la caseta de la Blancaneu i la del porquet mitjà.

    Sense adonar-nos, aquest any l'estada a la granja ha tingut molta relació amb l'eix "Parlant ens entenem" perquè hem compartit tot el dia amb la llar d'escoles Arrels-Blanquerna i ha estat una forma de treballar-lo, ja que hagut una bona connexió entre ells.

    15 de maig de 2017

    per Ade Gual
    coordinadora