• Benvolgudes famílies:

  Els hem de comunicar que la llar d’infants Arrels-Timbals canviarà d’ubicació el mes d’agost.

  En concret ens integrarem dins l’escola Arrels-Esperança situada al barri de Llefià de Badalona:

  http://www.escolesarrels.com/escola.php?contingut=onsom_es&menu_actiu=contacte&submenu=2&escola=es

  Aquesta escola té 4 línies d’infantil i primària i tres de secundària. Actualment és l’escola amb més alumnat de Badalona i els municipis veïns i per sisè any consecutiu, l’únic centre de la comarca que està creixent una línia cada curs en una època de davallada de la natalitat i crisi econòmica.

  Per això es va decidir realitzar unes obres que van començar l’estiu de 2016 i acabaran properament a on s’ha fet un nou edifici per la llar d’infants, amb accés independent de la resta de l’escola, sense escales, amb un pati exclusiu i separat dels alumnes grans i amb unes aules amplies i lluminoses.

  Junt amb aquestes obres, l’escola tindrà un nou teatre amb més de 200 places, nou vestuari, aula de psicomotricitat, de tecnologia, nous wc al primer pis, s’ha reformat el gimnàs... i serien uns 1.116mtrs més de aules i espais comuns. A banda s’han guanyat uns 1.323mtres de patis que amb els que ja tenien fan un total de 3.600mtrs quadrats de patis separats per etapes i classes.

  Les obres no han acabat però ja queda molt poc, per això voldríem aprofitar per convidar-los a les portes obertes que es faran el diumenge 19 de febrer de 2017 de 11h a 13h a l’escola Arrels-Esperança a on trobaran les mateixes tutores.

  Aquest trasllat serà el proper curs (setembre de 2017) i el seu fill/a podrà acabar el curs actual a la ubicació actual.

  Els enviem un enllaç per si volen veure una mica l’escola:

  https://www.youtube.com/watch?v=VIDy4xYtpdQ

  22 de febrer de 2017

  per Joan Masó i Bové
  Director General