• Aquesta setmana hem celebrat a totes les classes el dia dels avis. Aquestes jornades a més a més d'oferir una nova experiència enriquidora per a tothom fa que els nens/es gaudeixin i rebin amb il·lusió el fet de compartir amb els seus avis el que és el nostre dia a dia.

  Els avis han pogut participar a l'hora de cantar el bon dia, passar llista, mirar el temps que fa, repassar els dies de la setmana i fins i tot han repetit amb nosaltres la dita que treballem cada mes.

  Aquest any els hi teniem preparada una activitat plàstica relacionada amb l'hivern. Aquesta consistia en omplir una bosseta de tancament grip, on van dibuixar elements propis de l'hivern, amb trossets de paper molt petits i amb una canyeta bufar i fer volar els paperets de l'interior. Els va agrada moltíssim ja que simulava que dins de la bosseta estava nevant!

  Fins i tot van haver avis que es van animar a compartir amb nosaltres una cançó i el conte dels tres porquets. Va ser un dia molt emotiu en el qual van poder compartir moments especials els avis amb els seus néts. 

  27 de gener de 2017

  per Ade Gual
  coordinadora