Matriculació 2016/17. Vine a estudiar amb nosaltres!
El diumenge 19 de febrer de 2017 d'11 a 13 podreu visitar l'escola i gaudir de diferents actes lúdics i culturals, així com meravellar-vos amb els murals confeccionats pels alumnes, com a mostra de treball de l'eix comú.

Com heu pogut veure a la nostra pàgina web, el nostre projecte pedagògic destaca per l'ús de les noves tecnologies i l'exigència acadèmica, i aposta fermament per la llengua anglesa com a idioma de futur. Si voleu més informació, ompliu el següent formulari per contactar amb l'escola i ens posarem en contace amb vosaltres en breu.

Si voleu inscriure el vostre fill en un dels nostres centres, ompliu aquest formulari i en breu ens posarem en contacte:

Veure Escoles Arrels en un mapa més gran
Dades de l'alumne
Nom*
Primer cognom*
Segon cognom*
Any de naixement*
Centre de procedència*
Curs*
(Indiqueu el curs al qual s'ha de matricular)
Centre escollit*
 
Dades de contacte
Nom del pare/mare o tutor/a*
E-mail*
Telèfon*
Observacions
 
Comprovació
Introdueix el text que llegeixis a la imatge*
 
(*) Dades de complimentació obligatòria

En compliment d'allò que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis emplenant el formulari de registre electrònic que apareix en aquesta pàgina es recolliran en fitxers el responsable dels quals es la Fundació Ensenyament i Família. Omplint aquest formulari dones el teu consentiment per al tractament automatitzat de les dades d'aquest formulari. Aquestes dades ens permetran mantenir una relació amb tu i dirigir-te informació sobre els nostres serveis. Podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals adreçant-te a la següent adreça de correu electrònic: protecciodedades@escolesarrels.com